facebook rss
Καλέστε μας τώρα στο: 2510 225 008
themata-panellinion-2013 apotelesmata-2012

Η Φιλοσοφία μας

Η διδασκαλία σε ολιγομελή και ομοιογενή ως προς τις ικανότητες των μαθητών τμήματα, καθιερώθηκε ως πρότυπο λειτουργίας του φροντιστηρίου μας από την ημέρα της ίδρυσης του.

Η προσωπικότητα του κάθε μαθητή συνυπάρχει με την συνεργατική δουλειά που αναπτύσσεται στην αίθουσα. Η επικοινωνία μεταξύ των μαθητών κατά την διάρκεια του μαθήματος και η ανάπτυξη κοινών ερωτημάτων – απαντήσεων επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύσσουν ικανότητες μάθησης που τα στερεότυπα συστήματα εκπαίδευσης δεν επιτρέπουν.

Οι καθηγητές λειτουργούν καθοδηγητικά δίνοντας έμφαση στα προσωπικά χαρακτηριστικά κάθε μαθητή, εντείνοντας τα θετικά στοιχεία του και ελαχιστοποιώντας τα αρνητικά. Έτσι πετυχαίνουμε σταθερή και συστηματική βελτίωση για όλους.

Διαγωνίσματα

Η συχνή και προγραμματισμένη γραπτή εξέταση αποτελεί για τους καθηγητές μέσο διαρκούς αξιολόγησης της προσπάθειας που καταβάλλει κάθε μαθητής. Παράλληλα αποτελεί για τους μαθητές μέσο βελτίωσης των γνώσεων και των ικανοτήτων τους.

Η τακτική επανάληψη είναι σημαντικότατο εργαλείο στη διαδικασία της μάθησης και συστατικό της επιτυχίας των μαθητών. Αποτελεί δε ισχυρότατο συγκριτικό πλεονέκτημα για αυτούς που την ακολουθούν συστηματικά.

Πρόγραμμα Φοίτησης 2013-2014

Γονείς – Ενημέρωση Γονέων

Τακτικές Ενημερώσεις
Οι γονείς των μαθητών ενημερώνονται 2 φορές κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς σε προκαθορισμένες ημερομηνίες. Η ενημέρωση γίνεται από κάθε καθηγητή ξεχωριστά για τα μαθήματα που παρακολουθεί ο μαθητής.

Έκτακτες ενημερώσεις
Ο γονέας μπορεί σε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσει να ενημερωθεί από τον Διευθυντή Σπουδών ή οποιονδήποτε καθηγητή αφού επικοινωνήσει με το φροντιστήριο ώστε να οριστεί συνάντηση.

Καθημερινή Ενημέρωση
Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την παρουσία-απουσία των μαθητών από το μάθημα όπως και για τις βαθμολογίες στα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου άμεσα και γρήγορα τηλεφωνικά ανά πάσα στιγμή της ημέρας

Ίδρυση – Εξέλιξη

Το φροντιστήριό μας ιδρύθηκε με εταιρική μορφή το 1988 και έκτοτε λειτουργεί αδιάλειπτα, παρέχοντας για περισσότερα από 20 χρόνια ποιοτική εκπαίδευση στους νέους της πόλης μας.

Η σημερινή ομάδα καθηγητών λειτουργεί μαζί από το 2007. Έχοντας την ευχέρεια να είμαστε εκπαιδευτικοί από τρεις διαφορετικές ειδικότητες, μπορούμε να διδάσκουμε αλλά και να επιβλέπουμε όλο το φάσμα των μαθημάτων του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Έχοντας ενσωματώσει τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις κοινωνικές ανάγκες και παράλληλα έχοντας εργαστεί σε π έ ν τ ε  εξεταστικά συστήματα, αποκτήσαμε την εμπειρία και τη γνώση ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές μας την υποδομή για την επιτυχία τους.

Συγκρότηση τμημάτων

Οι μαθητές κατατάσσονται στα τμήματα κάθε τάξης με βάση την επίδοσή τους. Για τους νεοεγραφόμενους κριτήριο αποτελεί η επίδοσή τους την προηγούμενη χρονιά στο σχολείο και η προσωπική συζήτηση που έχει ο κάθε μαθητής μαζί μας.

Εφόσον κατά την διάρκεια της φοίτησης παρατηρούνται διαφοροποιήσεις στην πορεία των μαθητών, τότε, με την σύμφωνη γνώμη των καθηγητών ενδέχεται κάποιος μαθητής να μετατεθεί σε άλλο τμήμα.


© 2017 Φροντιστήριο Ορόσημο Δημιουργία & Φιλοξενία της Ιστοσελίδας by manbiz isp
eXTReMe Tracker